lul martelen

Met haar naaldhakken staat ze op je ballen. Een spijkerlul met een vastgespijkerde eikel doet pijn. Gewichten ook!

Leer en glanzend metaal

Het koude metaal van de martel attributen voelt kil aan op de huid. Slaaf Miet is blij dat hij de meesteres dienen mag door haar asbak te zijn

Gagball voor deze pad

De meesteres walgt van deze dikke gast. De vette eikel ondergaat een portie ballen trappen waar je u tegen zegt. Door de knieŽn, made, en laarzen likken!

Verbranden die lul

Dat jonge grietjes als deze domina al zo gemeen kunnen zijn. Misschien is haar geweten nog niet zo veel ontwikkeld als dat van rijpere vrouwen. De slet verbrandt zijn lul!

Prikkeldraad

Als een varken gilt hij het uit. Hij is omwikkeld met prikkeldraad, ook zijn lul. Zo wordt hij opgehangen en achter elkaar geslagen met een zweep. Hij wordt nooit meer de oude.

Tepelklammen aan zak

Ballen martelen, deze slaaf is vandaag echt de lul. Aan de strakke tepelklemmen die aan zijn zak worden gehangen komen ook nog gewichten.

Pik slopen

Twee dominante vrouwen leren elkaar truckjes om mannen te vernederen. Hij moet zich zelf over haar voorbind dildo duwen. De pijn in zijn aars is net iets minder dan in zijn lul.

Hard in zak trappen

Ja meesteres, het is fijn om in mijn zak getrapt te worden. Wilt u mij plies nog een portie in ballen trappen geven? Hij liegt dat ie barst. Maar anders worden zijn ballen kapot getrapt.

Sterven van de pijn

Deze slaaf sterft nog liever van de pijn dan dat hij een kick geeft. De meesteres martelt zijn bloedende lul al uren. Ze geeft nog wat slaag met de zweep.

Het vlees van je botten

Deze slaaf heeft op het moment een scheiding aan zijn broek hangen. Verder dreigt ontslag en een rechtszaak wegens fraude. Op het moment is zijn enige zorg zijn bloedende lul.

Filmpje lul vast spijkeren

Met spijkers wordt zijn lul vandaag vastgezet op een plank. Het timmeren is al angstaanjagend. Wat als ze misslaat? Zal er iets van zijn lul over blijven?